Založ si blog

Petržalský central park

Ako sympatizant občianskeho združenia „Petržalský central park“ (ďalej len „OZ PCP“) budem priebežne informovať návštevníkov môjho blogu o aktivitách OZ PCP.

 

Na úvod:

V súčasnosti OZ PCP nemá vytvorenú vlastnú webovú stránku, „hosťuje“ preto dočasne na stránke petržalského poslanca Ing. Miloša Černáka, viď. http://www.miloscernak.sk/odporucit-stranku/petrzalsky-central-park.

 

OZ PCP pôsobí na území mestskej časti Bratislava – Petržalka a medzi ním tvorené, iniciované, či podporované činnosti (v zmysle jeho stanov) patrí najmä:

1. robiť konštruktívnu oponentúru investičnej činnosti na vymedzenom území v katastrálnom území Petržalka (viď. obrázok),

2. informovať obyvateľov Petržalky o zámeroch investorov na vymedzenom území (ďalej len „dotknuté územie“),

3. sústreďovať občianskych a ekologických aktivistov so zámerom predkladať odborné návrhy k dotknutému územiu pre ekologické a životnému prostrediu príjemné riešenia.

 

Význam vyššie uvedených aktivít nadobúda nový rozmer v kontexte aktuálnej diskusie o nosnom dopravnom systéme Petržalky.

 

PCP_mapa

PCP_mapa

Jozef Karika: STRACH

19.10.2014

Môj obľúbený slovenský spisovateľ JOZEF KARIKA vydal v priebehu tohto týždňa svoju novú knihu STRACH. Dostal som ju aj s vlastnoručným podpisom autora, tak som bol zvedavý, akú dávku strachu do mňa prostredníctvom svojej knihy s vlastnou „pečaťou“ dostane. Na čítanie hororu som si zvolil ideálny čas – noc z piatka na sobotu. Čas je ideálny z dvoch dôvodov: [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 14595x
Priemerná čítanosť článkov: 7298x

Autor blogu

Kategórie